Despre noi


 

Proiectul Mia Beauty & Spa Salon a luat naştere în anul 2008 cu dorinţa ca fiecare persoană, cand se află în salon, să se simtă răsfăţată şi să uite de grijile cotidiene. Se spune că încrederea în sine creşte prin complimentele primite, mai ales dacă acestea sunt făcute aspectului exterior. Noi vrem să întarim acestă idee, şi să vă oferim servicii care să vă pună în evidenţă frumuseţea fizică. Moto-ul nostru este: “Lăsă-ne să te răsfăţăm!”.

La noi în salon sunt binevenite, atat femeile, cât şi bărbaţii, pentru un răsfăţ la standarde înalte şi preţuri accesibile. Personalul nostru calificat vă stă la dispoziţie pentru informaţiile necesare şi pentru serviciile pe care noi le oferim: FRIZERIE, COAFOR, MANICHIURĂ/PEDICHIURĂ, COSMETICĂ, MASAJ TERAPEUTIC, REMODELARE COPORALĂ, MACHIAJ PROFESIONAL.

Mia Beauty & Spa Salon foloseşte pentru serviciile de coafură, frizerie, manichiură, pedichiură, masaj ca si pentru celelalte servicii din cadrul salonului pe care nu le-am menţionat numai produse de la marile companii în domeniu. Folosind produse profesionale avem certitudinea şi garanţia ca rezultatul muncii noastre va fi la inalţimea aşteptărilor clienţilor noştrii.

Personalul nostru


Cu un personal care imbin
ă tinereţea cu experienţşi care a beneficiat de cursuri de pregatire la marile firme de produse profesionale pentru saloanele de coafura reuşim să satisfacem cele mai exigenta gusturi ale clienţilor nostrii. Personalul nostru calificat participă periodic la seminariile de perfecţionare oferite de partenerii noştri.