B7 Multitreatment Smooth and Repair


Iese soarele, vine caldură, părul vrea și el hidratare.
Daca ai avut permanent, vopsit excesiv sau utilizarea prea multă a instrumentelor de coafat acest tratament e PERFECT pentru tine si părul tău, chiar de la prima utilizare.
B7 Multitreatment Smooth and Repair, îmbogațit cu vitamina B7 – remediu natural împotriva căderii părului, repara părul, îl hidratează în profunzime si ajuta la reconstruirea lui prevenind electrizarea. Secretul tratamentului se ascunde în formula tratamentului, ce are la bază un complex nutritiv complet care ajută la regenerarea, protejarea și vitalizarea părului. B7 (numita si Vitamina H sau biotina) este o vitamină cu efecte deosebite în protecția părului împotriva factorilor externi și a tratamentelor chimice asupra părului (vopsire, tratamente permanente).
Vitamina B7 previne albirea timpurie a parului, oferă elasticitate și hidratează părul, prevenind astfel uscarea, ruperea și despicarea vârfurilor. Vitamina B7 potențează absorbția vitaminelor B2 si B6 necesare sănătății părului, stimuleaza creșterea și protejează părul împotriva radicalilor liberi grație activității antioxidante.